OPIS PARKA:

Naš Baluba park zajema kar 800m2 površine in je namenjen vsakemu, ki želi nekaj zabavnega in poskočnega.

Večji del našega parka zajema trampolin, kar 300 m2 površine. V našem trampolinu je več različnih komponent, saj lahko tako vsak najde delček zase.

Najbolj zabavna atrakcija našega trampolina je zagotovo lepljiva stena, katera omogoča zabaven poskok v čebelastih oblekah (pajacih) različne barve, tako da se z razširjenimi rokami in dobrim poskokom prilepite na lepljivo steno(veliko smeha).

Druga zanimivost so napihljive žoge, v katere zlezete in se z nasprotnikom, ki ima prav tako na sebi napihljivo žogo, zabijata en v drugega ali pa zgolj odbijata ob trampolin.

Poleg napihljivih žog, so na tem delu tudi dva košarkarska koša, kjer lahko celotna družina tekmuje v metanju na koš, ob dobrem odrivu na trampolinu.

Za tiste, ki imajo radi adrenalin, sta tukaj dva profesionalna trampolina, z visokim podestom, kjer lahko izvajate ležeče skakanje na hrbtu, ter z odrivi hodite po podestu, dokler ne pridete na vrh.

Za male in velike opice je tukaj še plezalna stena, ki stoji nad bazenom polnim penic, tako da bo vaš spust iz plezalne stene mehek in penastJ

Preostalo polovico parka sestavlja playground(igralo),labirint, za  tiste otroke ki že veselo korakajo in tečejo, kjer lahko raziskujejo skrivne kotičke labirinta, plezajo, se spuščajo po toboganih v barvite žogice, plezajo po mreži, se guncajo na gugalnici, ter še in še…

Za vaše najmanjše štručke, ki se še plazijo in so šele začele raziskovati je na vidnem mestu mehak zagrajen prostor, opremljen s spužvastimi igrali, spužvastimi kockami in liki, ter bazenček poln žogic ter tobogan.

Takoj pri vhodu se nahaja naša recepcija, kjer opravite nakup vstopnice ali če želite kakršno koli informacijo.

Poleg recepcije, se v istem sklopu nahaja tudi Baluba bar, ki bo poskrbel za osvežitev, dobro kavo ter nekaj za pod zob.

Za vse ostalo, pa nas čim prej obiščite, da se na lasne oči prepričate kako zabavno je, in v katerem kotičku se bo vaš notranji otrok najbolj zabaval.

Obljubimo, da se bomo potrudili in ponudili najboljše za vas. Veseli smo vaših odzivov in idej, ki jih bomo skušali upoštevati in s tem ponesti Baluba park na še višji nivo.

Odpiralni čas

Odpiralni čas

 Pon. – petek:               16:00 – 20:30                   

Sob., ned. in prazniki:     9:00 – 21:00